Home

Inwoners van Middelrode bedenken nieuw ontwerp voor plein

Een opgeknapt plein voor Middelrode

Een gezellig en aantrekkelijk plein waar je allerlei activiteiten kunt organiseren. Dat hebben de bewoners van Middelrode in gedachten voor de oude rommelige parkeerplaats op de Driezeeg die er nu is. De gemeenteraad vindt het een goed plan en heeft ingestemd met de herinrichting.
0  Reageer als eerste
Veilig Verkeer Nederland reikt eerste buurtlabel uit aan bewoners Waterwijk

Verkeersactie voor veilige straten

Moestuinieren om de hoek, gezelligheid en schone en veilige straten. De bewoners van Waterwijk, een wijk in Almere, weten hoe je een plezierige leefomgeving realiseert. Sinds drie jaar ruimen ze een paar keer per maand samen zwerfafval op in de buurt. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Een gemeenschappelijke moestuin werd aan de achterzijde van de Zeelaan opgericht. Kinderen moeten zorgeloos buiten kunnen spelen en daarom is er ook aandacht in de buurt voor de verkeersveiligheid. Aan de Zeelaan werd dit jaar voor de derde keer een verkeersactie gehouden om bestuurders bewust te maken van hun snelheid.
0  Reageer als eerste
Biezenburcht in Zeewolde

Ontmoeten en plezier maken

Plezier maken, mensen ontmoeten en dingen samen doen. Wie wil dat nou niet? Maar niet iedereen lukt het. Bij Biezenburcht in Zeewolde hebben ze daar wat op gevonden. Op een prachtlocatie even buiten het dorp én in de bieb maakten ze werkplek voor mensen met een beperkte toegang tot de arbeidsmarkt. Waar mensen als vanzelf naar hén toekomen. Want voor de koffie en de biezencake die ze er serveren fiets je graag een blokje om.
0  Reageer als eerste

Eerder geplaatst

Over VoordeBuurt
Zelf je buurt, dorp of wijk beter maken. Daar draait het om bij VoordeBuurt. Een leefbare buurt maak je samen. Daarom delen we goede ideeën en praktische oplossingen met je. Gemaakt met liefde voor de buurt door RegioBank.

Veel gelezen

Laatste posts

Oplossingen
De dorpsauto
VoordeBuurt
VoordeBuurt
02/02/2017 11:40