Burendag

Thema: Voorzieningen
"Tijdens Burendag leer ik heel snel nieuwe mensen kennen."

Burendag

19-06-2019 om 10:18

Op 28 september is het weer Burendag. Het idee komt van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Voor een betere buurt

Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds dragen hier graag aan bij en zijn daarom initiatiefnemers van Burendag.

Groot succes

Burendag bestaat al bijna 15 jaar. Elk jaar is het weer een groot succes: “Ik ben nieuw in de buurt en tijdens Burendag leer ik heel snel nieuwe mensen kennen,” vertelt een bewoonster van de Groningse Ernst Casimirlaan. “Wij hadden dit jaar voor het eerst burendag en ik moet zeggen we hebben genoten met elkaar, het is voor herhaling vatbaar.”

Doe mee!

Wil je ook een buurtfeest organiseren tijdens Burendag? Op de website staan een heleboel tips voor een geslaagd feest. Meld je activiteit dan aan op de website, zodat iedereen op de hoogte is.

Gepubliceerd door
VoordeBuurt
Meer weten over voorzieningen?
Op de startpagina voorzieningen vind je alle handige links over voorzieningen.