Doe je mee met NLdoet?

Thema: Verenigingen
"Er zijn een heleboel verschillende klussen waar je aan mee kunt doen. "

Doe je mee met NLdoet?

28-02-2019 om 11:35

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Meedoen is simpel

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Het is een leuke manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Bovendien help je een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! De afgelopen editie waren zo’n 375.000 Nederlanders actief bij ruim 9.700 klussen en activiteiten. Wij verwachten komend jaar nog meer klussen die geklaard moeten worden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de website van NLdoet een leuke klus uit en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Leuke klussen

Er zijn een heleboel verschillende klussen waar je aan mee kunt doen. Wat dacht je van een high tea organiseren samen met de verstandelijk gehandicapte bewoners van woonafdeling de Beuk in Dieren? Of het schoolplein opknappen bij basisschool de Regenboog in Zeewolde? Misschien maak je liever het kerkhof in Kerkrade lenteklaar? Alles kan. Er staan bijna 8.000 klussen op de website, dus er zit vast iets leuks voor je bij!

 

Foto Prinses Beatrix: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Gepubliceerd door
VoordeBuurt
Meer weten over verenigingen?
Op de startpagina verenigingen vind je alle handige links over verenigingen.