Hoe is het nu met: Hondenspeeltuin Wierden

Thema: Voorzieningen
"Martine en Edwin zijn gewoon twee enthousiaste mensen die gek zijn op honden. "

Hoe is het nu met: Hondenspeeltuin Wierden

13-07-2018 om 11:51

Anderhalf jaar geleden vertelden we hoe Edwin en Martine uit Wierden hun best deden om een hondenspeeltuin te realiseren. Tijd voor een update.

Gelukt!

Laten we maar meteen verklappen dat de hondenspeeltuin er is gekomen. De gemeente Wierden heeft gezorgd voor een groot veld met daaromheen een mooi hekwerk met poort. Het veld is maar liefst 30 bij 60 meter groot. Lokale bedrijven sponsoren de hondenspeeltuin en ook bewoners doneerden geld. Hiermee zijn allerlei speeltoestellen voor honden gekocht.

Met of zonder hond

In de hondenspeeltuin is er plek voor hond en baas. Je kunt lekker actief bezig zijn met je hond en bijvoorbeeld gebruik maken van de tunnel en slalom palen. Ook is er genoeg plaats om even bij te komen op de ruime picknicktafels die op het veld staan. Natuurlijk zijn mensen ook zonder hond van harte welkom.

Blijf doneren

De oprichters van de hondenspeeltuin, Martine en Edwin zijn enthousiaste mensen die gek zijn op honden. Zij doen dit uit liefde. Omdat ze graag nog meer speeltoestellen en picknicktafels neer willen zetten, vragen ze om hulp. Donaties blijven daarom welkom. Zo blijft de hondenspeeltuin een geweldige plek blijft iedereen!

 

Gepubliceerd door
VoordeBuurt
Meer weten over voorzieningen?
Op de startpagina voorzieningen vind je alle handige links over voorzieningen.