Kerstkaartenactie

Thema: Voorzieningen
"Stuur ook een kaartje; het is een makkelijke manier om iets voor een ander te betekenen."

Kerstkaartenactie

18-12-2018 om 14:35

Heb jij je kerstkaarten al verstuurd, of doe je er niet meer aan? Het lijkt wel of er elk jaar minder kerstkaarten worden rondgestuurd. Toch zijn er veel mensen erg blij met een persoonlijke kerstgroet, vooral eenzame ouderen. Daarom zijn er op verschillende plekken in het land kerstkaartenacties. Stuur ook een kaartje; het is een makkelijke manier om iets voor een ander te betekenen.

Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert elk jaar een kerstkaartenacties. Iedereen kan een of meerdere kaarten schrijven. Stuur ze naar het ouderenfonds. Postbus 115
3800 AC, Amersfoort. Die zorgt er samen met PostNL voor dat ze op de juiste plek komen. Wees wel snel, want het ouderenfonds wil de kaartjes vanaf 18 december doorsturen.

Omroep Gelderland

Ook Omroep Gelderland heeft een kerstkaartenactie. De kaarten zijn bedoeld voor ouderen die zich eenzaam voelen. Dit kunnen mensen zijn die nog op zich zelf wonen of die in een verzorgingshuis verblijven; niemand mag vergeten worden. Wilt u ook meedoen aan de actie? Dat kan tot en met 21 december. Kaarten kun je opsturen naar Omroep Gelderland, Postbus 747, 6800 AS te Arnhem.

Dreamworkers

In Roosendaal komt de Stichting Dreamworkers in actie tegen een eenzame kerst. Vorig jaar bezorgden ze 1200 kaartjes aan ouderen in de omgeving. Dat willen ze dit jaar natuurlijk evenaren. Op hun website staan verschillende adressen waar kerstkaarten ingeleverd kunnen worden. Ook zoeken ze nog vrijwilligers. Dus, woon je in Roosendaal en heb je tijd over? Meld je aan!

Gepubliceerd door
VoordeBuurt
Meer weten over voorzieningen?
Op de startpagina voorzieningen vind je alle handige links over voorzieningen.