Doe mee met Resto Van Harte

Doe mee met Resto Van Harte

Het Resultaat

Stichting VanHarte is een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor mensen die in een sociaal isolement zijn geraakt, of dreigen te raken. In bijna 40 wijken in heel Nederland verzorgt van Harte een of twee avonden per week een gezonde maaltijd. Meestal in een school of een buurthuis met een professionele keuken. Samen eten is gezellig en zo kom je makkelijk met buurtgenoten in gesprek.

 

 

Hoe bereik je dat?

Op de website www.restovanharte.nl vind je alle informatie over Resto van Harte. Bijvoorbeeld waar de Resto's te vinden zijn en wat je zelf kunt bijdragen.

Tips

•    Ga gewoon eens eten bij een Resto bij jou in de buurt. En maak dan meteen een praatje met je buurtgenoten die je anders nooit spreekt. Een maaltijd kost er rond de 7 euro.
•    Zo'n diner is meteen een mooie gelegenheid om met buurtgenoten van gedachten te wisselen over hoe de buurt hechter kan worden.  
•    Organiseer een diner in je buurt. Resto Van Harte helpt graag mee met hun Reizend Resto. Ze helpen ook bij de organisatie en bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidie bij de gemeente.
•    Geïnteresseerd? Kijk eens bij de vacatures! Resto van Harte werkt veel met vrijwilligers, stagiairs of mensen in een reïntegratietraject en er zijn diverse vacatures.  

Downloads & links

Download de folder 'Kennismaking met Resto van Harte' (pdf)

Heeft u zelf een oplossing voor dit vraagstuk?

Tags bij dit artikel

Ingezonden door

VoordeBuurt
VoordeBuurt