Over ons

Over ons

Over VoordeBuurt

VoordeBuurt is een platform voor iedereen in Nederland die zich betrokken voelt bij zijn of haar buurt. Omdat we geloven dat een prettige woonomgeving maakbaar is met elkaar. Zo werken we met bewoners en organisaties aan lokale verbondenheid.

Samen aan de slag

We lichten onderwerpen uit die herkenbaar zijn voor bewoners en professionals die werken aan leefbare buurten. Denk hierbij aan het verenigingsleven, ouderen, jongeren en voorzieningen. Speelt er een probleem op deze gebieden of leven er vragen? Dan legt VoordeBuurt de verbinding. We maken het mogelijk om tips en advies uit te wisselen. En wijzen de weg naar het antwoord. Zodat we van elkaar leren, elkaar inspireren en aan de slag kunnen gaan. Om tot echte oplossingen te komen voor de buurt.

"Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid 
en dragen actief bij aan de levendigheid 
binnen de lokale gemeenschap."

Lokale verbondenheid

VoordeBuurt is een initiatief van RegioBank, die bewust kiest voor kantoren in dorpen en kleine steden. Voor een bank die zich verbonden voelt met deze omgeving, is dit online platform de manier om belangeloos bij te dragen aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap.